מחקר שלב 3 זה נועד להעריך את היעילות והבטיחות של MIRV בשילוב עם בווציזומאב כטיפול תחזוקה, בהשוואה לבווציזומאב בלבד, בקרב מטופלות ללא התקדמות מחלה (PD) לאחר טיפול כפול בכימותרפיה מבוססת-פלטינום בתוספת בווציזומאב (מכאן ואילך ייקרא "טיפול משולש") עבור סרטן שחלה אפיתליאלי נסיובי, סרטן ראשוני של הצפק או סרטן חצוצרות בדרגה גבוהה, רגישים לפלטינום (PSOC), בהישנות ראשונה, עם ביטוי גבוה של קולטן אלפא לפולאט (FRa).
כל המטופלות יקבלו לפחות ארבעה מחזורים ולכל היותר שמונה מחזורים של טיפול משולש מקובל מבוסס-פלטינום, שיכללו לפחות שלושה מחזורים של בווציזומאב. אם מספר המחזורים שניתנו הוא פחות משישה עקב רעילות, יש לתעד זאת ולהעריך את הרעילות ככזו שהקשר שלה לבווציזומאב אינו סביר.
לשם היתכנות ומתן גישה, המחקר תוכנן כך שיתאפשר למטופלות לעבור סינון ולהצטרף למחקר הקליני בשתי דרכים: (1) לפני התחלת או (2) אחרי השלמת טיפול משולש מקובל מבוסס-פלטינום עבור PSOC בהישנות הראשונה.
(1) עבור מטופלות שיעברו סינון לפני התחלת טיפול משולש: יהיה צורך לחתום על הסכמת טרום-סינון לבדיקת רקמות עבור ביטוי FRa על ידי תבחין Ventana FOLR1, באמצעות דגימה של רקמת גידול ארכיונית או דגימת רקמה מביופסיה חדשה. המטופלת תמשיך לסינון הראשי רק לאחר שיאומת כי לגידול יש ערכי FRa גבוהים וכי למטופלת יש בדיקה מאושרת של מוטציה בגן BRCA. כל המטופלות עם מוטציות בגן BRCA שלא קיבלו בעבר מעכב PARP (PARPi) כטיפול תחזוקה, לא ייכללו במחקר, אלא אם יש להן התוויית-נגד קלינית מתועדת לכך.
מטופלות עם ערכי FRa גבוהים שירצו לקבל טיפול משולש ולהימצא במעקב במהלך קבלת הטיפול (מטופלות בשלב הרצה), יצטרכו לחתום על הסכמה להרצה כחלק מטופס ההסכמה הראשי, אם יעמדו בקריטריוני ההתאמה, כפי שיוערך על ידי החוקר. מטופלות בשלב ההרצה יידרשו לפעול על פי פרוטוקול הטיפול המשולש שיוקצה להן, במטרה לקבל ארבעה עד שמונה מחזורים של הטיפול המשולש. לאחר השלמת הטיפול המשולש, מטופלות בשלב ההרצה יוכלו להמשיך לשלב התחזוקה בהקצאה אקראית של המחקר, רק אם הסרטן שלהן לא יתקדם.
(2) עבור מטופלות שיעברו סינון בתום טיפול משולש מקובל מבוסס-פלטינום: יהיה צורך לחתום על הסכמת טרום-סינון לבדיקת רקמות עבור ביטוי FRa על ידי תבחין Ventana FOLR1, באמצעות דגימה של רקמת גידול ארכיונית או דגימת רקמה מביופסיה חדשה. טרום סינון יוכל להתבצע לפני השלמת הכימותרפיה. מטופלת שקיבלה ארבעה עד שמונה מחזורים של טיפול משולש ולא הפסיקה ליטול בווציזומאב עקב רעילות, תמשיך לסינון הראשי רק לאחר שיאומת כי לגידול יש ערכי FRa גבוהים וכי למטופלת יש בדיקה מאושרת של מוטציה בגן BRCA. כל המטופלות עם מוטציות בגן BRCA שלא קיבלו PARPi קודם כטיפול תחזוקה לא ייכללו, אלא אם יש להן התוויית-נגד קלינית מתועדת לכך.
התאמה לחלק ההקצאה האקראית של המחקר: מטופלת שעברה טרום-סינון ועמדה בקריטריוני התאמה אחרים במהלך הסינון הראשי תתאים להשתתפות בחלק ההקצאה האקראית של המחקר רק לאחר שיאושר מצב המחלה בתום הטיפול המשולש המבוסס-פלטינום.
הכניסה לחלק ההקצאה האקראית של המחקר תהיה מוגבלת למטופלות עם תגובה מלאה, תגובה חלקית, או מחלה יציבה (SD) בעקבות הטיפול המשולש המבוסס-פלטינום (כלומר, מטופלות שמחלתן מתקדמת (PD) לא יוקצו באקראי לחלק התחזוקה של המחקר). אישור מצב המחלה יבוצע על ידי סריקות טומוגרפיה ממוחשבת (CT)/דימות תהודה מגנטית (MRI) ורמות CA-125 (לפי העניין) לפחות שלושה שבועות אך לא יותר משמונה שבועות לאחר המנה האחרונה של הטיפול המשולש ולפני ההקצאה האקראית. הערכות גידול רדיולוגיות אלו ייחשבו כנקודת ההתחלה למטרות ניתוח סטטיסטי.
מטופלות בשלב ההרצה שאינן משיגות תגובה מלאה, תגובה חלקית או מחלה יציבה עם השלמת הטיפול המשולש במחקר, ישלימו את ביקור המעקב לבטיחות לאחר 30 יום ויצאו מהמחקר. כל שאר המטופלות שיעברו סינון ולא יעמדו בקריטריון זה, ייחשבו ככשלים בסינון.