המטרה העיקרית של מחקר זה היא להעריך את הבטיחות והסבילות של טיפול עם סבוסטאמאב כתכשיר יחיד בלוח זמנים שבועי משתנה ושל השילוב סבוסטאמאב עם Pd (פומלידומיד ודקסמתזון) ועם Dd (דרטומומאב ודקסמתזון).
קבוצה א' תקבל סבוסטאמאב כעירוי תוך-ורידי בבית החולים.
קבוצה ב' תקבל סבוסטאמאב כעירוי תוך-ורידי בבית החולים, פומלידומיד כגלולה פומית (דרך הפה) בבית או בבית החולים, ודקסמתזון כעירוי תוך-ורידי בבית החולים או כגלולה פומית בבית או בבית החולים.
קבוצה ג' תקבל סבוסטאמאב כעירוי תוך-ורידי בבית החולים, דרטומומאב בזריקה תת-עורית (SC, מתחת לעור) בבית החולים, ודקסמתזון בעירוי תוך-ורידי או גלולה פומית בבית החולים.
תנאי הקבלה (קריטריוני הכללה ואי-הכללה) של משתתפים במחקרים הקליניים המפורסמים במאגר הם חלקיים בלבד, וייתכנו הבדלים בתנאי הקבלה בין מרכזים רפואיים שונים.
אסור למטופל להצטרף למחקר קליני אחר
על המטופל להימנע מנטילת תרופות מסוימות במהלך מחקר זה. רופא המחקר יסביר למטופל לגבי תרופות אלו.
אם נקבע כי המטופל מתאים למחקר זה, הוא יקבל כרטיס חירום למטופל הכולל תיאור של טיפול המחקר שיקבל, הסיכונים ותופעות הלוואי האפשריות של תסמונת שחרור ציטוקינים (תופעת לוואי אפשרית של טיפול עם סבוסטאמאב) וכן את פרטי יצירת הקשר של רופא המחקר שלו. יעודדו את המטופל לשאת כרטיס זה איתו בכל עת. בנוסף, ייתכן שהוא ישאל שאלות לגבי המידה בה כרטיס זה מסייע לו.
נשים: אם המטופלת מסוגלת להרות, עליה להשתמש באמצעי מניעה אמין במהלך המחקר, ובמשך מספר לאחר המנה האחרונה תלוי בזרוע הטיפול. גברים: אם בת זוגתו הרה או בעלת פוטנציאל להרות, עליו להשתמש בקונדום במהלך מחקר זה ובמשך מספר חודשים לאחר קבלת המנה האחרונה תלוי בזרוע הטיפול. אסור לו לתרום זרע במהלך תקופה זו.