תחום: אונקולוגיה
מצב רפואי: מחלות אונקולוגיות
ירושלים; מרכז; צפון; תל – אביב
תכשיר רפואי
12/07/2021
מגייס
  • המחקר פתח/סגור
    סטטוס המחקר
    מגייס
    תקציר המחקר

    רקע כללי - המחקר נועד למטופלים הסובלים מאחד הגידולים המוצקים המתאימים להתוויות הנחקרות, בשלב מתקדם (נשנה מקומית ואינו מתאים לכריתה כירורגית או גרורתי) שאומת בבדיקה היסטולוגית או ציטולוגית.

    מטרות המחקר - לבדוק את הבטיחות של MK7684A כאשר היא ניתנת לבדה או בשילוב עם טיפולים אחרים במחלת הסרטן. לבדוק באיזו מידה MK7684A פועלת בהשוואה לפמברוליזומאב הניתנת לבדה בנשים עם סרטן צוואר הרחם. לבדוק באיזו מידה MK7684A פועלת לטיפול בגידולים מוצקים אחרים כאשר היא ניתנת לבדה או בשילוב עם טיפולים אחרים במחלת הסרטן. לבדוק כיצד 7684A ופמברוליזומאב בלבד משפיעות על איכות החיים של נשים עם סרטן צוואר הרחם.

    התקופה הצפויה - ההערכה היא שהמחקר יימשך כשלוש שנים מהמועד שבו המשתתף האחרון (או נציגו החוקי) ייתן הסכמה מדעת מתועדת ועד הקשר האחרון עם המשתתף האחרון במסגרת המחקר. לאחר שלב סינון שיימשך 28 ימים לכל היותר, ישובץ כל משתתף לקבלת טיפול מחקר עד שיתקיים אחד מהתנאים להפסקת טיפול המחקר. משתתפים אשר ישלימו את טיפול המחקר לאחר שקיבלו 35 טיפולים ב-MK7684A או בפמברוליזומאב, ומשתתפים שישיגו תגובה מלאה לטיפול, ויפסיקו את טיפול המחקר, עשויים להתאים לקבלת עד 17 טיפולים נוספים ב-MK7684A או בפמברוליזומאב (בערך שנה אחת) אחרי התקדמות המחלה. משתתפים שיפסיקו את הטיפול מסיבות שאינן התקדמות של המחלה לפי בדיקה רדיולוגית יעברו בדיקות דימות למעקב אחרי הטיפול לבדיקת מצב המחלה עד שיתקיים אחד מהתנאים להפסקת בדיקות הדימות. כל המשתתפים יהיו במעקב אחר הישרדות כוללת עד מותם, ביטול ההסכמה או סוף המחקר.

    ההליכים השונים בתקופת הניסוי - ייתכן שהמטופלים יתבקשו לעבור - בדיקות גופניות מסירת דגימות דם ושתן מעבר בדיקה של תפקוד הלב באמצעות אלקטרוקרדיוגרמה מעבר סריקת טומוגרפיה ממוחשבת (CT) או דימות תהודה מגנטית (MRI) של המוח, הראש, הצוואר, החזה, הבטן ו/או האגן מעבר מיפוי עצמות ו/או צילום רנטגן מעבר ביופסיה או מסירת דגימת גידול מביופסיה מוקדמת יותר שבוצעה בתחילת הניסוי. עשויים להשתמש ברקמה כדי לשפר ולפתח בדיקות (למשל, תיקוף בדיקה, זיהוי סמן ביולוגי) כדי לעזור לאנשים עם מחלת הסרטן. ייתכן שישתמשו ברקמה זו עד תום והיא לא תהיה זמינה לבדיקות עתידיות. מטופלים למטופלים שיקבלו לנבטיניב - מעבר סריקת מוגה (MUGA) או אקוקרדיוגרמה (אקו לב) - בדיקות שמטרתן לבדוק כיצד לב המטופל פועל מעבר בדיקה של הפה

    המשך לקרוא
    התוויה נחקרת
    סרטן צוואר הרחם, סרטן רירית הרחם, סרטן הראש והצוואר של תאי קשקש, סרטן דרכי המרה, סרטן הוושט, סרטן שד שלילי לשלושת הסמנים, סרטן כבד ראשוני
    איזור גאוגרפי
    ירושלים; מרכז; צפון; תל – אביב
    מרכז/ים רפואי/ים מגייס/ים
    בית חולים האוניברסיטאי הדסה עין כרם; בית חולים שערי צדק; מרכז רפואי ע"ש ד"ר ח. שיבא, תל-השומר; מרכז רפואי ע"ש רמב"ם; מרכז רפואי תל-אביב ע"ש א. סוראסקי
    תאריך אישור הניסוי
    12/07/2021
    שלב המחקר (פאזה)
    II
    סמיות
    ללא סמיות
    אקראיות
    כן
    מספר NIH
     
    קישור לאתר NIH
    זרועות מחקר

    סרטן צוואר הרחם - אם יש לך סרטן צוואר הרחם, הגידול שלך ייבדק כדי לראות האם הוא מייצר סמן ביולוגי שנקרא PD-L1. ישנן 2 קבוצות טיפול לנשים עם גידולים שמייצרים PD-L1: קבוצה 1 תקבל MK7684A בלבד. קבוצה 2 תקבל פמברוליזומאב בלבד. מחשב יקבע באיזו קבוצה תשובצי. יש לך סיכוי שווה להיות משובצת לכל אחת מהקבוצות. אם הגידול שלך לא מייצר PD-L1, תקבלי MK7684A בלבד.

    סרטן רירית הרחם - אם יש לך סרטן רירית הרחם, הגידול שלך ייבדק כדי לאתר סמן ביולוגי שנקרא dMMR. אם הגידול שלך יהיה חיובי ל-dMMR, תקבלי MK7684A בלבד. אם הגידול שלך יהיה שלילי ל-dMMR, תקבלי MK7684A בשילוב עם לנבטיניב.

    סרטן קשקשי של הראש והצוואר - אם יש לך סרטן קשקשי של הראש והצוואר, תקבל MK7684A בלבד.

    סרטן דרכי המרה - אם יש לך סרטן דרכי המרה, תקבל MK7684A בלבד.

    סרטן הוושט או סרטן קיבתי-ושטי - אם יש לך סרטן הוושט או סרטן קיבתי-ושטי, תקבל MK7684A בשילוב עם 5-FU וציספלטין.

    סרטן שד שלילי לשלושת הסמנים - אם יש לך סרטן שד שלילי לשלושת הסמנים, תקבלי MK7684A בשילוב עם פקליטקסל.

    סרטן כבד ראשוני - אם יש לך סרטן כבד ראשוני, תקבל MK7684A בשילוב עם לנבטיניב.

  • המוצר פתח/סגור
    סוג המוצר
    תכשיר רפואי
    שם מוצר מסחרי
    N/A
    שם מוצר גנרי
    Pembrolizumab + MK7684
    צורת מתן
    תוך-ורידי
    סטטוס רישום מוצר המחקר
    לא רשום
  • המשתתפים פתח/סגור
    קריטריוני הכללה
    המשך לקרוא
    קריטריוני אי הכללה
    המשך לקרוא

    תנאי הקבלה (קריטריוני הכללה ואי-הכללה) של משתתפים במחקרים הקליניים המפורסמים במאגר הם חלקיים בלבד, וייתכנו הבדלים בתנאי הקבלה בין מרכזים רפואיים שונים.

    מספר המשתתפים בארץ
    0
    מספר המשתתפים בעולם
     
    הדרישות מהמשתתף במחקר

    -להסכים לשוחח עם רופא הניסוי או עם צוות הניסוי בהתאם לצורך -להגיע לביקורי ניסוי בהתאם ללנוח הזמנים אם תקבל לנבטיניב, יהיה עליך גם: - ליטול לנבטיניב על פי ההוראות -להביא כמוסות שלא השתמשת בהן לביקורי הניסוי, בהתאם להנחיות -למדוד את לחץ הדם שלך בין ביקורי הניסוי, אם תתבקש, ולנהל תיעוד בכתב של התוצאות -להביא את רישום לחץ הדם שלך לכל בידקורי הניסוי -להודיע מראה לרופא הניסוי לפני שתעבור הליכים דנטליים כלשהם בזמן הניסוי -להסכים לשמור על היגיינת פה -תקבל כרטיס זיהוי לנבדק. שמור כרטיס זה אתך כל עוד תשתתף במחקר. הצג כרטיס זה לרופאים או אחיות אם/כאשר - תבקש במתקן רפואי אחר כלשהו או במחלקה רפואית אחרת כלשהי שאינם מרכז המחקר / תאושפז - לא תוכל להשתתף באף מחקר אחר שנעשה בו שימוש במוצר ניסיוני לכל אורך תקופת הניסוי, אלא אם רופא הניסוי ינחה אחרת. -אם תזדקק לטיפול רפואי במהלך המחקר (כולל טיפול אלטרנטיבי ותוספי מזון) עליך להתייעץ עם הרופא האחראי על הניסוי טרם תחילת הטיפול

  • אנשי קשר פתח/סגור
    {{$index + 1}}.
    אזור גאוגרפי:
    {{Contact.HealthGeographicArea}}
    מרכז רפואי:
    {{Contact.HealthRecruitersMedicalCenters}}
    חוקר/ת ראשי/ת:
    {{Contact.HealthRuoff}}
    סטטוס המחקר:
    {{Contact.HealthResearchStatus}}
    טלפון צוות המחקר:
    {{Contact.HealthCoordinatorPhone}}
    דוא"ל צוות המחקר:
    {{Contact.HealthCoordinatorMail}}