תחום: אונקולוגיה
מצב רפואי: סרטן צוואר הרחם מקומי
ירושלים; מרכז; צפון; תל – אביב
תכשיר רפואי
26/05/2020
מגייס
  • המחקר פתח/סגור
    סטטוס המחקר
    מגייס
    תקציר המחקר

    את מוזמנת לקחת חלק במחקר זה מכיוון שאובחנת עם סרטן צוואר הרחם מקומי מתקדם (LACC) והשתתפותך במחקר עלולה לענות על מטרות הניסוי. מטרת מחקר זה היא: לבדוק את בטיחות תרופת המחקר, פמברוליזומאב (pembrolizumab), כאשר היא ניתנת ביחד עם כימורדיותרפיה. לראות אם פמברוליזומאב, כאשר היא ניתנת ביחד עם כימורדיותרפיה, מאזנת את מחלת הסרטן טוב יותר מאשר כימורדיותרפיה לבדה. לראות אם פמברוליזומאב, כאשר היא ניתנת ביחד עם כימורדיותרפיה, עוזרת למטופלות לחיות זמן רב יותר, בהשוואה לכימורדיותרפיה לבדה. לראות אם פמברוליזומאב, כאשר היא ניתנת ביחד עם כימורדיותרפיה, מעניקה למטופלות איכות חיים טובה יותר, בהשוואה לכימורדיותרפיה לבדה. לראות באיזו מידה למשתתפות יש סבילות לפמברוליזומאב כאשר היא ניתנת ביחד עם כימורדיותרפיה.

    משך השתתפות במחקר: תוכלי לקבל את תרופת המחקר במשך כשנתיים. פרק זמן זה יכול להשתנות בהתאם לאופן התגובה של גופך לתרופת המחקר. רופא המחקר והצוות ישוחחו אתך על כך. המחקר מתחיל בשלב סינון של כ-42 יום. את תבקרי במרכז המחקר לפחות פעם אחת במהלך שלב הסינון. החלק השני של המחקר הוא שלב הטיפול. ייתכן שתקבלי טיפול בתרופות המחקר במשך כשנתיים. רופא המחקר יאמר לך מתי לבקר במרכז המחקר. ייתכן שתצטרכי להפסיק ליטול את תרופות המחקר, אם יהיו לך תופעות לוואי חמורות או אם תחול החמרה במחלת הסרטן שלך. לאחר שתפסיקי ליטול את תרופות המחקר, תבקרי במרכז המחקר כ-30 יום לאחר מכן, לצורך ביקור מעקב. לאחר מכן תיכנסי לשלב המעקב.

    מה קורה בביקורי מחקר: רופא המחקר או צוות המחקר עשויים לבצע כל אחד מהדברים הבאים או את כולם: ייתנו לך את תרופת המחקר ותעברי טיפולים בקרינה. יסקרו את ההיסטוריה הרפואית שלך וישאלו איך את מרגישה. יערכו בדיקה גופנית, כולל סימנים חיוניים ובדיקה גינקולוגית. ישאלו אותך סדרת שאלות כדי לבדוק כיצד את מבצעת את הפעילויות היומיומיות שלך. יבצעו אלקטרוקרדיוגרמה. יבקשו ממך לספק דגימת גידול טרייה או דגימה מביופסיה קודמת. ייתכן שישתמשו בדגימה שלך כדי להבין עוד על האופן שבו תרופות המחקר משפיעות על מחלת הסרטן. ייתכן שישתמשו בדגימה זו עד תום, כלומר, היא לא תהיה זמינה לבדיקות עתידיות. יבצעו סריקת דימות מסוג טומוגרפיית פליטת פוזיטרונים יבצעו CT או,ו MRI, כדי לבדוק האם יש שיפור או החמרה במחלת הסרטן שלך. ייאספו דגימות דם ושתן. ייתכן ותתבקשי לעבור בדיקת אודיומטריה לבדיקת השמיעה שלך. ייתנו לך כרטיס זיהוי לנבדק. שימרי כרטיס זה עמך בכל עת כל עוד את משתתפת במחקר.

    המשך לקרוא
    התוויה נחקרת
    סרטן צוואר הרחם מקומי מתקדם בסיכון גבוה
    איזור גאוגרפי
    ירושלים; מרכז; צפון; תל – אביב
    מרכז/ים רפואי/ים מגייס/ים
    בית חולים האוניברסיטאי הדסה עין כרם; מרכז רפואי ע"ש ד"ר ח. שיבא, תל-השומר; מרכז רפואי ע"ש רמב"ם; מרכז רפואי תל-אביב ע"ש א. סוראסקי
    תאריך אישור הניסוי
    26/05/2020
    שלב המחקר (פאזה)
    III
    סמיות
    סמיות כפולה
    אקראיות
    כן
    מספר NIH
     
    קישור לאתר NIH
    זרועות מחקר

    כימורדיותרפיה ביחד עם פמברוליזומאב.

    כימורדיותרפיה ביחד עם פלצבו, שהינו טיפול שנראה אותו דבר ללא מרכיבים פעילים.

  • המוצר פתח/סגור
    סוג המוצר
    תכשיר רפואי
    שם מוצר מסחרי
    Kytruda
    שם מוצר גנרי
    Pembrolizumab
    צורת מתן
    תוך-ורידי
    סטטוס רישום מוצר המחקר
    ישראל ומדינות העולם
  • המשתתפים פתח/סגור
    קריטריוני הכללה
    המשך לקרוא
    קריטריוני אי הכללה
    המשך לקרוא

    תנאי הקבלה (קריטריוני הכללה ואי-הכללה) של משתתפים במחקרים הקליניים המפורסמים במאגר הם חלקיים בלבד, וייתכנו הבדלים בתנאי הקבלה בין מרכזים רפואיים שונים.

    מספר המשתתפים בארץ
    20
    מספר המשתתפים בעולם
    980
    הדרישות מהמשתתף במחקר

    להגיע לביקורי מחקר בהתאם להנחיות. להסכים לכך שרופא המחקר או צוות המחקר ייצרו אתך קשר במהלך השתתפותך במחקר.

  • אנשי קשר פתח/סגור
    {{$index + 1}}.
    אזור גאוגרפי:
    {{Contact.HealthGeographicArea}}
    מרכז רפואי:
    {{Contact.HealthRecruitersMedicalCenters}}
    חוקר/ת ראשי/ת:
    {{Contact.HealthRuoff}}
    סטטוס המחקר:
    {{Contact.HealthResearchStatus}}
    טלפון צוות המחקר:
    {{Contact.HealthCoordinatorPhone}}
    דוא"ל צוות המחקר:
    {{Contact.HealthCoordinatorMail}}